fbpx

Lakberendező Karrier Előadás

-INGYENES ONLINE ELŐADÁS-
nap
óra
perc
mp

Jelenleg nincs esemény

Iratkozz fel hírlevelemre, ha elsőként szeretnél értesítést kapni!

Lakberendező Karrier Előadás

Hogyan építs fel egy saját profi Lakberendező / Belsőépítész / designer vállalkozást? Milyen tudásra és ismeretekre van szükséged? Erről adtam interjút a TV2 Életmódi magazinban. 

Készen állsz arra, hogy konkrét lépéseket tegyél álmaid profi Designer Karrierje felé 2023-ban? Ha a válaszod IGEN, akkor itt a helyed. Az első lépés a Lakberendező Karrier Előadás.

Szeretettel meghívlak téged ingyenes online webináromra, ahol Lakberendező és Designer karrier építésről fogunk beszélgetni. Megmutatom neked, hogy

  • én hogyan építettem fel a saját profi Lakberendező Karrierem 6 kulcs lépésben
  • Bemutatom a Beatadesign Karrier Program online képzéseit, és a beiratkozási lehetőségeket
  • az előadás végén lehet tőlem kérdezni, akár a lakberendező szakmáról, akár a képzésekről.  🙂

Várlak téged szeretettel,

Gyarmati Beáta  @Beatadesign 

Az oktató: Gyarmati Beáta

Gyarmati Beáta vagyok, Enteriőrtervező, Közgazdász és Üzleti mentor, a Beatadesign cégcsoport tulajdonosa, és a Beatadesign Karrier Program alapítója.

Pályafutásomat közgazdászként és üzletviteli tanácsadóként kezdtem, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem tesz igazán boldoggá. Sokáig becsaptam saját magam; csak később jöttem rá, hogy

 a „sikeres vagyok a munkámban” nem egyenlő azzal, hogy „szeretem a munkám”.

Most már tudom, hogy mi a különbség.

Abban a pillanatban, hogy Lakberendező lettem, megtudtam, hogy amikor igazán szereted, amit csinálsz, akkor „őszintén várod a hétfőket”. Várod hogy dolgozhass, mert a munkád a hobbid, és a hobbid a hivatásod. Nincs már különbség munkanap és szabadság között, mert a munkád megadja neked mindazt a szabadságot, amire vágysz.

A Beatadesign Karrier Programmal ezt a szeretetet szeretném nektek átadni.

Szeretném, ha Ti is megtapasztalnátok, hogy milyen érzés, amikor a munkád iránti szeretet megtölti a szíved, és a karrieredbe fektetett energia szépen, és könnyedén elvezet a teljes időbeli és anyagi függetlenséghez.

A Beatadesign Karrier Program egy Online Képzési Program, melyben lépésről lépésre megtanítom, hogyan tudod felépíteni saját Lakberendező Karrieredet, anélkül, hogy megszakadnál.

„Küldetésem, hogy motivációt, bátorságot, és magabiztos tudást adjak minden tervezőnek saját Designer Karrierje felépítésében.”

Az ehhez vezető úton pedig minden, a 16 év alatt összegyűjtött tudásommal és szakmai tapasztalatommal szeretnélek Téged segíteni és támogatni.

Találkozzunk a képzéseimen, várlak sok szeretettel!

Tanulóim mondták

A mai nap tökéletes arra, hogy elkezdd saját profi designer karriered

A mai nap tökéletes arra, hogy elkezdd saját profi designer karriered

Lakberendező Karrier Előadás

– INGYENES ONLINE ELŐADÁS –

nap
óra
perc
mp

Jelenleg nincs esemény

Iratkozz fel hírlevelemre, ha elsőként szeretnél értesítést kapni!