fbpx

Jelentkezés

Jelentkezési lap

nap
óra
perc
mp
A csoport hamarosan betelik ! Ha szeretnél jelentkezni, kérlek add meg az adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot ! Üdv, Beáta @Beatadesign ↓↓↓

Hogyan építsd fel saját profi
Lakberendező Karriered, lépésről lépésre?

– Akkreditált Online Felnőttképzés –

Az oktató: Gyarmati Beáta

Gyarmati Beáta vagyok, Lakberendező, Közgazdász és Üzleti mentor, a Beatadesign cégcsoport tulajdonosa, és a Beatadesign Karrier Program alapítója.

Többszáz megtervezett ingatlan után a Beatadesign Karrier Programot azért hoztam létre, hogy segítsek lakberendezőknek és belsőépítészeknek, – valamint a szakma iránt érdeklődőknek – felépíteni saját, profi designer karrierjüket.

Miért érdemes tőlem tanulnod?

Média megjelenések

Média megjelenések

A Beatadesign Karrier Program

egy online elvégezhető Akkreditált  Felnőttképzési Program, melyben lépésről lépésre megtanítom, hogyan tudod felépíteni saját profi Lakberendező Karrieredet, anélkül, hogy megszakadnál.

Mindegy, hogy hol tartasz az úton – tanuló vagy, pályakezdő, újrakezdő, vagy még csak ismerkedsz a szakmával – képzéseimre bárki csatlakozhat előfeltétel nélkül.

JELENTKEZÉSI LAP

Hogyan építs fel egy profi
Lakberendező Karriert, lépésről lépésre?

– 12 hetes online képzés –

Jelentkezési lap

Hogyan építs fel egy profi Lakberendező Karriert, lépésről lépésre?

– 12 hetes online képzés –

A JENTKEZEM gomb megnyomása még nem jár fizetési kötelezettséggel.

Miért érdemes elvégezned a képzést?

Minden benne van

ami egy saját, profi Lakberendező vállalkozás felépítéséhez kell, az első lépésektől a teljes anyagi függetlenségig

Előképzettség nélkül

bármikor csatlakozhatsz, akár tanuló, pályakezdő, karrierváltó, vagy régi motoros vagy; itt nincs szükség bizonyítványra

Lépésről lépésre

megmutatom, mit kell tenned a gyakorlatban. A ködös elméleti oktatás helyett, csak olyan tudást adok át, amire valóban szükséged lesz

Idő és pénz spórolás

Megmutatom mire érdemes költened Lakberendezőként, és mire nem, hogy ne dobj ki milliókat, és hosszú éveket az ablakon próbálkozásokkal

Csoportos mentorálás

A Képzés időtartama alatt havonta 1x csoportos mentorálást tartok, ahol kivétel nélkül minden kérdésedet megválaszolom, beleadva 16 éves üzleti tapasztalatom

Rugalmas időbeosztás

A képzés online videófelvételeken át történik, így azonnal elkezdheted, és bármilyen tempóban tanulhatsz, ahogy jól esik, vagy ahogyan az időd engedi

Milyen témákról tanulunk?

Megtanulom a szakmát

Megalkotom a Termékem

Felépítem a Projektem

Megtalálom az Ügyfelem

Megtervezem a Bevételem

Megtervezem az Image-em

Bemutatom a Munkám

Bemutatom a Cégem

Meghirdetem a Termékem

Eladom a Termékem

Profi Tervező leszek

Profi Vállalkozást vezetek

Less be a kulisszák mögé! 🙂
Tanfolyam Előzetes ↓

Beatadesign Karrier Program – Előzetes

Most biztos azt gondolod, hogy…

Nem vagyok képes rá

Bárki képes rá, akit érdekel a szakma. A képzésen lépésről lépésre megmutatok mindent, videókon keresztül. Nem kell se magolni, se vizsgázni, csak “Copy & paste”.

Ez nekem túl drága

A Képzés árát úgy alakítottuk ki, hogy az első munkáddal, akár egy 50 m2-es lakás megtervezésével megtérüljön a befektetésed. Ennél persze többszörösen fog megtérülni.

Nekem erre nincs időm

A Képzés 100%-osan rugalmas idő beosztással végezhető, teljesen online. Akkor tanulsz, amikor éppen van egy szabad órád.

Majd megtanulom saját magamtól

Valóban megteheted. Néhány évbe, és néhány millió Ft-ba kerülhet a sok próbálkozás. Vagy, a 16 éves szakmai tapasztalatommal megmutatom neked MOST, hogy mi az ami működik, és mi az ami nem.

Jelentkezés Korlátozott Számban

- Már csak 10 férőhely maradt -

nap
óra
perc
mp
A csoport hamarosan betelik ! Ha szeretnél jelentkezni, kérlek add meg az adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot ! Üdv, Beáta @Beatadesign ↓↓↓

Kedvezményes ár csak ma éjfélig

Ajándék Lakberendezési Business sablonok csak ma éjfélig

1 éves Beatadesign Karrier Klub tagság havi mentorálással csak ma éjfélig

Összesen 10 férőhely jelentkezési sorrendben

nap
óra
perc
mp
A csoport hamarosan betelik ! Ha szeretnél jelentkezni, kérlek add meg az adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot ! Üdv, Beáta @Beatadesign ↓↓↓

Jelentkezési lap

nap
óra
perc
mp
A csoport hamarosan betelik ! Ha szeretnél jelentkezni, kérlek add meg az adataidat, és felveszem veled a kapcsolatot ! Üdv, Beáta @Beatadesign ↓↓↓

Hogyan építsd fel saját profi
Lakberendező Karriered, lépésről lépésre?

– Akkreditált Online Felnőttképzés –

Érdekel a
Lakberendező Karrier?

Érdekel a Lakberendező Karrier?

Érdekel a Lakberendező Karrier?

"Kezdeti lépések egy profi
Lakberendező Karrier felé"

– ingyenes mini videó tréning –

Gyakran Ismételt Kérdések

És az azokra adott válaszok.

A Beatadesign Karrier Program egy Akkreditált Online Felnőttképzési Program, melyben lépésről lépésre megtanuljuk, hogyan tudod felépíteni, és sikerre futtatni saját Lakberendező / Belsőépítész / Enteriőrtervező Karriered és vállalkozásod A-tól Z-ig, a gyakorlatban.

Az oktatás online videó oktatás formájában zajlik. Ennek köszönhetően az oktatást bármikor elkezdheted, bármilyen tempóban végezheted, bárhonnan a világon. Csupán
egy jól működő számítógépre vagy tabletre, és stabil internet kapcsolatra van szükséged.

Tanuló, pályakezdő, és tapasztalt Lakberendezőknek, Belsőépítészeknek, Enteriőrtervezőknek, valamint a szakma iránt érdeklődőknek. A honlapon és a képzéseken ezen szakmákat sokszor összefoglaló néven „Lakberendező” -nek hívjuk, mert karrier építés szempontjából nincs jelentősége, hogy melyik szakma, vagy tervezési terület érdekel.

A képzésen azt is megtanuljuk, hogy hogyan kell felépíteni egy Designer karriert a nulláról az utolsó szögig, de ha már meglévő vállalkozásod van, azt is megtanuljuk, hogyan kell azt sikeressé és jövedelmezővé tenni, egészen a teljes időbeli és anyagi függetlenség eléréséig.

Nem. A képzéseken Lakberendezőket, Belsőépítészeket, Enteriőrtervezőket, és végzettség nélkül bárkit szeretettel várok, akit érdekel a „Designer” / „Tervező” szakma bármely alterülete. Magyarán szólva mindegy, hogy komplett családi házakat vagy éttermeket szeretnél tervezni, bútorfelújító workshop-okat tartanál, székeket festenél, vagy színes lakásdekorációkat szeretnél válogatni. A sikeres Designer Karrierépítés módszertana egy és ugyanaz.

Az oktatásokat mindig, minden esetben személyesen Gyarmati Beáta, okl. Közgazdász, Enteriőrtervező, Akkreditált Felnőttképzési szakértő tartja. Beáta több száz ingatlan megtervezésével, és 16 éves üzleti tapasztalattal a háta mögött minden gyakorlati tudását és tapasztalatát átadja, amit a Lakberendező / Designer tanfolyamok, illetve egyetemi képzések tananyagai nem tartalmaznak. 

Igen, neked főleg. Ha elvégeztél már egy Lakberendező / Belsőépítész / Enteriőrtervező, vagy bármilyen Designer tanfolyamot, de úgy érzed, nem kaptál meg minden tudást és magabiztosságot ahhoz, hogy könnyen és egyszerűen felépítsd saját Tervező karriered, és vállalkozásod, akkor itt a helyed. A Beatadesign Karrier Programban mindent megtanítok és megmutatok neked, A-tól Z-ig, ami a szakmában a gyakorlatban történni fog, és amit a Lakberendező / Belsőépítész képzések tananyaga nem tartalmaz. 

Igen, természetesen neked is szól. Sőt. Ha még nem iratkoztál be semmilyen designer tanfolyamra korábban, akkor különösen ajánlom. Ugyanis a képzés első leckéjében végig vesszük az összes Lakberendező / Belsőépítész / Interior Designer képzést Magyarországon és külföldön is, amit ismerek, és segítek neked eldönteni, hogy egyáltalán szükséged van-e ilyen képzésre, és ha igen, melyikre. Ez abban fog segíteni, hogy ne költs fölöslegesen százezreket rossz, fölösleges, vagy számodra nem megfelelő tanfolyamokra.

A Beatadesign Karrier Program képzéseinek nem előfeltétele semmilyen végzettség, bárki beiratkozhat. Mindegy, hogy jártál-e már Lakberendező iskolába, éppen oda jársz, vagy csak tervezel ilyenen részt venni a jövőben. A képzéseimen megtanítom, hogyan tudod lépésről lépésre felépíteni saját sikeres Lakberendező / Belsőépítész / Designer Karriered, függetlenül attól, hogy hol tartasz a szakma felé vezető úton.

Online képzéseim évente több alkalommal indulnak, viszont csak korlátozott számban lehet rá jelentkezni. A képzések indulását az online előadásaim (webinárok) alkalmával jelentem be, azok számára, akik részt vesznek az előadáson, és egyszerre maximum 10 fő tud beiratkozni. A beiratkozás az előadások végén történik, „érkezési sorrendben”.

Ha szeretnél értesülni a következő képzés indulásáról, a következő a teendőd:

  1. Regisztrálj a következő online előadásomra az Események menüpont
    alatt
  2. Iratkozz fel a hírlevelemre, itt a weboldal alján

A Képzés online videó oktatáson keresztül zajlik, így olyan tempóban tanulhatsz, ahogy számodra a legkényelmesebb: akár munka, tanulás, vagy gyerekek mellett is, rugalmas időbeosztásban. A Képzés 24 leckéből áll, ami kényelmes tempóban (heti 2x videó megnézésével) – 12 hét alatt elvégezhető. Ha esetleg nem sikerül 12 hét alatt befejezned, a Képzés 1 éven át hozzáférhető. 

Online Felnőttképzésem ára az „OKJ-s Lakberendező tanfolyamok” árkategóriájába tartozik; módszertanilag viszont különbözik tőle; ugyanis sokkal rövidebb idő alatt elvégezhető, jóval intenzívebb, és 99%-ban gyakorlati tudást ad.

Az árképzéskor az elsődleges célom mindig az, hogy a képzés elvégzése után az első Lakberendezési / Designer munkáddal vissza tudd keresni a tanfolyam árát, majd utána ez többszörösen megtérüljön. Nekem már többszörösen megtérült, az én módszeremmel pedig neked is menni fog.

Jelentkezni korlátozott számban lehet, egy jelentkezési időszakban összesen 10 fő tud beiratkozni. A következő tanfolyam indulásáról, az aktuális árakról, és kedvezményekről az online előadásaimon tudsz tájékozódni, melyekre az Események menüpont alatt tudsz regisztrálni. Várlak szeretettel. 

Online Felnőttképzéseimnek semmilyen végzettséghez kötött feltétele nincsen, bárki szabadon beiratkozhat. Az egyetlen feltétel életkorhoz kötött: a beiratkozó személy 18. életévét betöltött személy kell, hogy legyen, melyet a Felnőttképzésről szóló törvény határoz meg.

Online Felnőttképzéseim a Felnőttképzési Törvénynek megfelelő Akkreditált Felnőttképzések (nyilvántartási szám: B/2022/000983) melyek elvégzése után a résztvevő kérésére, névre szóló Felnőttképzési Tanúsítványt állítunk ki. A Tanúsítvány kiállításához vizsgára nincsen szükség, de a képzés leckéinek 100%-át el kell végezni. A Felnőttképzési Tanúsítvány nem minősül felsőoktatási diplomának, vagy „OKJ-s bizonyítványnak”.

Nem. Az Akkreditált Felnőttképzések „nem iskolarendszerű képzések”, ami azt jelenti, hogy a tanfolyamra való beiratkozás nem keletkeztet tanulói vagy hallgatói jogviszonyt, így a tanfolyamokra való beiratkozással önmagában még nem leszel jogosult diákigazolványra, vagy diák kedvezményekre. Ettől függetlenül, emellett állhatsz tanulói vagy hallgatói jogviszonyban bármely más iskolarendszerű intézménnyel a tanfolyam végzése közben, ennek semmi akadálya nincsen.

Nem. A Képzés végén nem szükséges vizsgát tenned. Az igazi vizsga a sikeres, és jövedelmező Lakberendező / Belsőépítész Karriered lesz, amit felépítesz magadnak a képzés közben, lépésről lépésre. A Felnőttképzési Tanúsítvány kiállításához az összes leckét el kell végezned kivétel nélkül, de a leckék elvégzése után nincs szükség külön vizsgára.