fbpx

Lakberendező képzések szeptembertől: készen állsz az újrakezdésre? 🙂

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak. Ismét eljött a szeptember, a gyerekek már pakolják az iskolatáskát, mi felnőttek pedig elgondolkozunk azon, vajon mit is kezdjünk magunkkal az év hátralevő részében. 

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak. Ismét eljött a szeptember, a gyerekek már pakolják az iskolatáskát, mi felnőttek pedig elgondolkozunk azon, vajon mit is kezdjünk magunkkal az év hátralevő részében.

Nem tudom, megfigyeltétek-e már, de a szeptember 1.-jei dátum spirituálisan legalább olyan hatással van ránk, mint a január 1.-je, hiszen mindig is szeptemberben indult az új tanév, az új lehetőségek hónapja, amikor újra tiszta lappal indulhatunk az évnek. 

Én is szeptember 1-jén kezdtem annak idején az enteriőrtervező képzésem; soha nem felejtem. Spanyolországban laktunk a férjemmel, épp a nászutunkról érkeztünk haza, és ahogy csomagoltam ki a bőröndömből a homokos bikini felsőmet; csak annyit mondtam:

"Elegem van az unalmas irodai munkámból. Én lakberendező leszek."

Ezután minden viccet félretéve, még a kicsomagolás közben, a bőröndöm tartalmának a közepén ülve az ágyon, beiratkoztam az első jónak tűnő online enteriőrtervező képzésre, amit találtam az interneten. 

Így visszatekintve, életem eddigi legjobb döntése volt, és az a nap teljesen megváltoztatta az életem. Még aznap elővettem a színes ceruzáimat, elszaladtam a boltba lakberendező magazinokért, és elkezdtem összeállítani a “Vision Board-omat” (inspirációs táblámat) az új életemről. Soha nem éreztem magam annyira energikusnak, mint azon az augusztusi napon. Mintha megdörzsöltem volna a csodalámpást, és kiszabadítottam volna a dzsint a palackból! 

Ez a fotó azon az augusztusi napon készült, talán még így képernyőn keresztül is átjön a hangulata: 

Éppen ennek a napnak a tiszteletére, és a Ti kérésetekre döntöttem úgy, hogy idén szeptember elsején mindenképpen indítok nektek egy csoportot a Lakberendező képzésemen, és rögtön megemlítenék 3 okot, amiért érdemes most belevágni.

1.) Végre valahára a hobbid lesz a munkád

Ez az érzés semmihez nem fogható, és amíg nem éltem át, nem is hittem el, hogy van ilyen. Amikor 

  • minden áldott nap azt csinálod, amit szeretsz 
  • várod a hétfőket, hogy végre kezdődjön a munkahét 
  • ha valaki megkérdezi, hogy mihez van kedved, és azt feleled neki hogy “dolgozni” 🙂 

Én közel egy évtizede élek ebben a “flow”-ban, és higgyétek el, hogy ennél nagyobb energiabomba nincs a világon. Minél előbb belevágsz, annál hamarabb elkezdheted élni az álmod. A saját online lakberendező felnőttképzésem 8 hónap alatt elvégezhető: így jövő áprilisban már nem az egy hetes Horvátországra, hanem az életre szóló nyaralásra fogsz majd csomagolni. 😉 

2.) Rugalmas munkaidő, amire mindig is vágytál

Ismered az érzést, amikor “el kell kéredzkedned a főnöködtől szabadságra”? Még ha jó fej is a munkáltató, mégis csak ő rendelkezik a szabadidődről, és hát valljuk be, hogy az az évi 20-25 nap az ég világon semmire nem elég. A lakberendező szakmában ez az érzés megszűnik. Mi tervezők a saját magunk urai vagyunk, akkor megyünk szabadságra, amikor szeretnénk, és annyit dolgozok amennyi éppen jól esik. 

Az online lakberendező képzéseimet is pont ebben a szellemiségben készítettem: a képzés rugalmas időbeosztásban végezhető, az otthonod melegéből, teljesen online. Nem kell többé szoros határidőkhöz igazodnod, és heti több órát elpazarolnod a bejárásra. Buszon, metrón, villamoson, vagy amíg a gyerekek óvodában / iskolában vannak, akár takarítás közben mobilról is nézheted a videóleckéket egy fülessel. Rólatok szól, értetek van. ❣️

3.)  Lesz egy mentorod, aki fogja a kezed és támogat

Azt hiszem a legnagyobb kincs, amit az ember kaphat, ha egy új dologba kezd, az a támogatás. A két kezem összetettem volna kezdő lakberendezőként, ha van egy mentorom, aki segít és akitől tudok kérdezni olyan élethelyzetekről, amiket ő már százszor átélt. Az új karriered építésében egy mentor olyan érzés, és olyan támogatás, mint a gyermek nevelésben a segítő nagymama. Mindig ott van, mindig tudja, mit kell tenni, és percek alatt megold olyan feladatokat, amiken te napokon át rágódnál. Jómagam is így álmodtam meg, és így is hoztam létre a saját Lakberendező képzésem. Habár a képzést akár 8 hónap alatt elvégezheted, otthonról, teljesen online; én az első évben végig ott vagyok melletted és fogom a kezed; 10 év üzleti, és 10 év lakberendezői tapasztalattal a hátam mögött. Bármi, amit a kezdetekben átélsz a szakmában, azt én már valószínűleg átéltem, és nagyon szívesen segítek. 

Most jelen pillanatban annyiban tudok segíteni, hogy megosztom veled a saját tapasztalatom. Én egyetlen egy dolgot bántam meg az életemben, semmi mást. Azt, hogy nem kezdtem el hamarabb a lakberendező karrierem. Ennél kreatívabb, felszabadítóbb, és jövedelmezőbb munkám soha nem volt. Ha visszafordíthatnám az idő kerekét, a 3 diploma és 4 nyelvvizsga helyett, amin végig küzdöttem magam, rögtön ezzel kezdtem volna. 😉 

Ha kiváncsi vagy rá, hogy én hogyan építettem fel saját profi lakberendező karrierem lépésről lépésre, vagy szeretnéd megismerni a szeptember 1-jén induló, saját akkreditált Felnőttképzésem, akkor gyere el az online előadásomra augusztusban. Teljesen ingyenes, nincs mit veszítened. Itt tudsz regisztrálni, várlak téged sok szeretettel: 

Küldetésem

“Küldetésem, hogy motivációt, bátorságot, és magabiztos tudást adjak minden tervezőnek saját profi Designer Karrierje felépítésében.”

Korábbi tartalmaim

Kövess a közösségi médiában!