fbpx

INGYENES ONLINE ELŐADÁS

nap
óra
perc
mp

Lakberendező Karrierépítés

kezdőknek és
haladóknak 2023

2023. december 13. (szerda) 19:00

Magadra ismersz?

„Van érzékem a design-hoz, régóta érdekel a lakberendezés; de nem tudom, hol tanuljak, és hogyan építsek fel erre egy főállású,  folyamatosan jövedelmező designer karriert, így nem merek belevágni a vállalkozásba.”

„Tanuló / pályakezdő lakberendező / belsőépítész / designer vagyok. Szeretnék felépíteni egy saját, főállású designer karriert és vállalkozást, de nem tudom, hogyan vágjak bele, honnan lesznek folyamatosan ügyfeleim. Nincs sok tapasztalatom vállalkozás vezetésben.”

„Régóta próbálkozom lakberendező / designer karrierem felépítésével, de valami hiányzik. Volt már 1-2 projektem, de nem olyan jövedelmező a vállalkozásom, mint ahogy elképzeltem. Nincs túl sok időm foglalkozni ezzel, így mindig csak hobbi, vagy másodállás marad.”

Hadd segítsek neked...

Miről szól a Lakberendező Karrier Előadás?

Oktató és mentor: Gyarmati Beáta

Signature_GyarmatiBeata_transparent

Lakberendező Karrierépítés

kezdőknek és haladóknak 2023

2023. december 13. (szerda) 19:00

Gyakran ismételt kérdések

És az azokra adott válaszok.

A webinár egy olyan – ez esetben ingyenes – online előadás, ahol az előadó élő közvetítésben prezentál, és a közönség interaktívan tud kérdezni az előadás közben. Ez a webinár most egy YouTube élő adás formájában lesz megtartva, és a komment mezőben tudsz majd írásban kérdezni az előadás közben Beától. 

Az előadás ingyenes (YouTube élő közvetítés). Nem kell érte fizetni.

Nem. Az előadás egy ingyenes, online, YouTube élő közvetítés, mely visszanézhető. Gyere el aznap, és beszélgessünk kicsit a lakberendező szakmáról, találkozzunk „élőben” a YouTube-on! 🙂

Ezt előre nem tudjuk megmondani. Az ingyenes előadásokat Beáta az igények és a kapacitásai függvényében tartja, így nem tudjuk megígérni, hogy lesz-e következő, és ha igen, mikor. Gyere el aznap, és beszélgessünk kicsit a lakberendező szakmáról, találkozzunk „élőben” YouTube-on! 🙂

Természetesen. Az előadás mindenkinek szól, akit érdekel a lakberendező / belsőépítész / látványtervező / enteriőr designer /bútortervező szakma, vagy ennek bármilyen határterülete. Mindegy, hogy hol tartasz az úton: akár kezdő, akár haladó vagy, esetleg még csak szemezgetsz a szakmával, várunk téged szeretettel!

Az előadás egy YouTube élő közvetítés lesz. A komment mezőben tudsz majd kérdezni, az előadás közben, amennyiben be vagy jelentkezve YouTube-ra.

A YouTube előadáshoz a linket e-mailben fogjuk küldeni, az előadás előtt kb. egy órával. Kérlek, figyelj rá, hogy az e-mail címedet pontosan add meg a regisztrációkor, mert minden információt e-mailben fogsz kapni.

Alapvetően igen. Viszont az előadás jobban élvezhető, és könnyebben tudsz kommenten kérdezni, ha asztali számítógépről, vagy laptopról csatlakozol.

Ha a regisztráció után 24 órával nem kaptál visszaigazoló e-mailt, kérlek ellenőrizd a leveleidet a SPAM és a PROMÓCIÓK mappában is. Ha a promóciós mappában van a leveled, helyezd át (számítógépen húzd át az egérrel, telefonon pedig az áthelyezés paranccsal) az ELSŐDLEGES mappádba. Ha egyik helyen Sen találod a levelet, írj nekünk az info@lakberendezokarrier.hu e-mail címre, hogy tudjunk segíteni.

Az online előadás 90 perces + kérdezz-felelek rész. Érdemes 2 órával számolni, mert a legérdekesebb kérdések az előadás végén szoktak befutni. Hozd el a párodat / barátnődet is; jó társaságban repül az idő. Várunk titeket szeretettel!