fbpx

INGYENES ONLINE ELŐADÁS

nap
óra
perc
mp
A webinár regisztrációnak már vége van. Kérj értesítést a következő előadásról!

Lakberendező Karrierépítés
kezdőknek és haladóknak
2024

2024. június 18. (kedd) 19:00

Nézd milyen jó volt az előző webinár!

Magadra ismersz?

“Van érzékem a design-hoz, régóta érdekel a lakberendezés; de nem tudom, hol tanuljak, és hogyan építsek fel erre egy főállású,  folyamatosan jövedelmező designer karriert, így nem merek belevágni a vállalkozásba.”

“Tanuló / pályakezdő lakberendező / belsőépítész / designer vagyok. Szeretnék felépíteni egy saját, főállású designer karriert és vállalkozást, de nem tudom, hogyan vágjak bele, honnan lesznek folyamatosan ügyfeleim. Nincs sok tapasztalatom vállalkozás vezetésben.”

“Régóta próbálkozom lakberendező / designer karrierem felépítésével, de valami hiányzik. Volt már 1-2 projektem, de nem olyan jövedelmező a vállalkozásom, mint ahogy elképzeltem. Nincs túl sok időm foglalkozni ezzel, így mindig csak hobbi, vagy másodállás marad.”

Hadd segítsek neked...

Miről szól a Lakberendező Karrier Előadás?

Oktató és mentor: Gyarmati Beáta

Signature_GyarmatiBeata_transparent

Lakberendező Karrierépítés
kezdőknek és haladóknak
2024

2024. június 18. (kedd) 19:00

Gyakran ismételt kérdések

A webinár egy olyan – ez esetben ingyenes – online előadás, ahol az előadó élő közvetítésben prezentál, és a közönség interaktívan tud kérdezni az előadás közben. Ez a webinár most egy YouTube élő adás formájában lesz megtartva, és a komment mezőben tudsz majd írásban kérdezni az előadás közben Beától. 

Az előadás ingyenes (YouTube élő közvetítés). Nem kell érte fizetni. !

Nem. Az előadás egy ingyenes, online, YouTube élő közvetítés, mely NEM visszanézhető. Gyere el aznap, és beszélgessünk kicsit a lakberendező szakmáról, találkozzunk “élőben” a YouTube-on! 🙂

Ezt előre nem tudjuk megmondani. Az ingyenes előadásokat Beáta az igények és a kapacitásai függvényében tartja, így nem tudjuk megígérni, hogy lesz-e következő, és ha igen, mikor. Gyere el aznap, és beszélgessünk kicsit a lakberendező szakmáról, találkozzunk “élőben” YouTube-on! 🙂

Természetesen. Az előadás mindenkinek szól, akit érdekel a lakberendező / belsőépítész / látványtervező / enteriőr designer /bútortervező szakma, vagy ennek bármilyen határterülete. Mindegy, hogy hol tartasz az úton: akár kezdő, akár haladó vagy, esetleg még csak szemezgetsz a szakmával, várunk téged szeretettel!

Az előadás egy YouTube élő közvetítés lesz. A komment mezőben tudsz majd kérdezni, az előadás közben, amennyiben be vagy jelentkezve YouTube-ra.

A YouTube előadáshoz a linket e-mailben fogjuk küldeni, az előadás előtt kb. egy órával. Kérlek, figyelj rá, hogy az e-mail címedet pontosan add meg a regisztrációkor, mert minden információt e-mailben fogsz kapni.

Alapvetően igen. Viszont az előadás jobban élvezhető, és könnyebben tudsz kommenten kérdezni, ha asztali számítógépről, vagy laptopról csatlakozol.

Ha a regisztráció után 24 órával nem kaptál visszaigazoló e-mailt, kérlek ellenőrizd a leveleidet a SPAM és a PROMÓCIÓK mappában is. Ha a promóciós mappában van a leveled, helyezd át (számítógépen húzd át az egérrel, telefonon pedig az áthelyezés paranccsal) az ELSŐDLEGES mappádba. Ha egyik helyen Sen találod a levelet, írj nekünk az info@lakberendezokarrier.hu e-mail címre, hogy tudjunk segíteni.

Az online előadás kb. 120 perces. Ne félj tőle, hogy esetleg hosszú lesz, mert rengeteg információt tartalmaz, és a legizgalmasabb kérdéseket az előadás végén szokták feltenni. Mivel “hatékonyság mániás” vagyok, biztosítatlak, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb hasznos információt fogom átadni neked. 🙂 Hozd el a párodat / barátnődet is; jó társaságban repül az idő. Várunk titeket szeretettel!