fbpx

Személyes vallomásom

Egy őszinte vallomással készültem a mai napra. Nagyon a szívemhez nőttetek az elmúlt másfél évben. Amikor 2022 nyarán elindítottam a Beatadesign Karrier Programot, még nem tudtam, hogy a belsőépítészeti tervezés mellett lesz egy vadonatúj szakma - az oktatás és a mentorálás - ami ennyire a szívemhez tud nőni. De lett.

Egy őszinte vallomással készültem a mai napra. Nagyon a szívemhez nőttetek az elmúlt másfél évben. Amikor 2022 nyarán elindítottam a Beatadesign Karrier Programot, még nem tudtam, hogy a belsőépítészeti tervezés mellett lesz egy vadonatúj szakma – az oktatás és a mentorálás – ami ennyire a szívemhez tud nőni. De lett. Még egy kicsit hátborzongató a számomra, hogy így alakult, mert az egyetlen dolog az életemben, amit nem én terveztem el, hanem a sors dobta az ölembe. Vagyis ti dobtátok az ölembe. Mégis nagyon hálás vagyok érte.

Édesanyám kiskorom óta azzal nyüstöl, hogy “Egyszer még oktató lesz belőled, kislányom” – tudniillik óvodás korom óta mást sem csinálok, csak tanulok, és próbálom megosztani ezt a tudást a környezetemmel. (A környezetem kisebb-nagyobb örömére.)

| Mindig is az az “amúgy kedves, de mégis bosszantóan okoska típusú lány" voltam. Ismered, az a "mindig kitűnő és mindig mindent jobban tud” típus. 🙂

Az óvodában és az iskolában ez kifejezetten hátrány. Folyamatosan gúnyolódtak velem miatta. 4 éves koromban megtanultam írni, olvasni, és számolni, az iskolában egyből a második osztályba akartak felvenni, és már a húszas éveimben 3 diplomán, 4 nyelvvizsgán és néhány saját cégen voltam túl – miközben 50 országot bejártam hátizsákkal – ami miatt persze állandóan kilógtam a környezetemből. “Na Bea, mi a helyes válasz? Na Bea, ezt mennyi idő alatt tudod megoldani?” – kérdezték tőlem nevetgélve.
És persze mindenre volt egy jó válaszom, egy határozott véleményem, vagy egy “másfajta megoldási javaslatom”.

Nem gondoltam, hogy egyszer az életben ez majd mind a hasznomra válik. De most már értem, miért történt. Azért történt, mert

| valószínűleg az a küldetésem, hogy ezt a szélsőségesen sokféle ismeretet, és látásmódot - egy tökéletesen megformált rendszerbe szedve - , egy kicsit eltérő megközelítéssel és hozzáállással, mégis rengeteg lelkesedéssel, átadjam másoknak.

Átadjam nektek, nemcsak a rendszerbe szedett tudást és tapasztalatot, hanem azt az életérzést és szemléletmódot, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY. Bármit meg tudsz valósítani. Akár teljesen egyedül. Akár teljesen a nulláról, vagy a mínusz egyről.

Ha szeretnél felépíteni egy lakberendező, vagy egy kreatív designer vállalkozást, ahol :

– te vagy főnök
– te hozod meg a döntéseket
– teljesen a magad ura vagy
– minden nap azt csinálod, amit szeretsz, és
– úgy, ahogyan te szeretnéd: ezt mind meg tudod valósítani.

Tervezés - program, tablet, szoftver, lakberendezés

És én minden erőmmel azon leszek, hogy az ehhez szükséges tudást, tapasztalatot, bátorságot és motivációt lépésről lépésre átadjam neked.

Ezzel a céllal és eszmével született meg 2023 decemberében a VADONATÚJ, 2024-es Beatadesign Karrier Program Akkreditált Online Felnőttképzési rendszere. Egy szuperintenzív képzési program, ahol lépésről lépésre megtanítom és megmutatom, hogyan tudod felépíteni saját profi lakberendező vállalkozásod, teljesen a nulláról.

És immáron – a Ti kérésetekre – a lakberendező szakmához szükséges tudást, és a vállalkozásépítési készségeket is az alapoktól megtanítom neked. A képzés egy Magyarországon teljesen egyedülálló, extrém intenzív és összetett designer karrierépítő képzés lett. És ha már a vallomásoknál tartunk, elárulom, hogy életem eddigi fő műve, és nagyon büszke vagyok rá. ❤️

Az, hogy mit tartalmaz ez a vadonatúj 2024-es képzési program, és hogyan tudod felépíteni saját profi Lakberendező Karriered lépésről lépésre, azt bemutatom neked ezen az ingyenes online előadáson, regisztrálj a linken, várlak téged sok sok szeretettel:

Küldetésem

“Küldetésem, hogy motivációt, bátorságot, és magabiztos tudást adjak minden tervezőnek saját profi Designer Karrierje felépítésében.”

Korábbi tartalmaim

Kövess a közösségi médiában!